Koroknyai Virág nyerte Sarka Kata és Rogán Cecília szépségversenyét

kizsákmányolás
2017 június 18., 18:43
comments 291
Középen a szépségkirálynő, balra az első, jobbra a második udvarhölgy.
photo_camera Középen a szépségkirálynő, balra az első, jobbra a második udvarhölgy. Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisán tartották a Miss World Hungary szépségverseny döntőjét. (A versenyt rendező cég tulajdonosa Sarka Kata és a Rogán Cecília.) A versenyt, amelyet

élőben közvetített a Duna televízió és a Duna World is,

Koroknyai Virág nyerte. Koroknyai egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett, a közönségdíjat szintén Viczián Viktória nyerte el.

16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra.

A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok. 

A műsorban először hallhatták a nézők

Pápai Joci legújabb dalát, emellett a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzott el.

Csepregi Éva és a Spoon kifejezetten erre az estére készült közös produkcióval, Völgyesi Gabi a Csillagtengert adta elő új hangszerelésben, Kocsis Tibor és Janicsák Veca pedig a Szépség és a Szörnyeteg duettjével álltak színpadra.

Az est házigazdája Tatár Csilla és Harsányi Levente volt.

(Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.