18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Matadort ölt a dühödt bika egy francia viadalon

ÁLLAT
2017 június 18., 11:03
comments 329
A második, halálos döfés.
photo_camera A második, halálos döfés. Fotó: IROZ GAIZKA/AFP

Ivan Fandino az utolsó, gyilkos fejdöfésre készült a Mont-de-Marsan-i viadalon, de túl közel engedte magához az állatot, és halálos sebet kapott. 

A bika felöklelte a baszk matadort, a földön fekve újra megdöfte. A banderillerók csak utána tudták elterelni a dühöngő állat figyelmét. Fandino tüdejét is érte döfés, kórházba szállítása közben meghalt. 

link Forrás

Fandino az elmúlt években kétszer is megsérült már komolyabban. 2014-ben a franciaországi Bayonne-ban, egy évvel később Pamplonában öklelte fel a bika. 

Legutóbb 1921-ben történt halálos baleset franciaországi viadalon. Tavaly 30 év után halt meg újra matador Spanyolországban, Victor Barrió haláltusáját élőben közvetítte egy spanyol tévétársaság. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.