Az új gellérthegyi játszótértől megvadult búgócsigává változnak a gyerekek

Jó hírrel jelentkezünk! Június 17-én megnyitották a felújított gellérthegyi csúszdás játszóteret, amitől olyan izgalomba jönnek a gyerekek, mint sok eszeveszetten pörgő fidget spinner. Ráadásul a totálisan megújult játszó elődjével szemben nem életveszélyes. 

A gellérthegyi csúszdás játszó jóval felújítás előtt. 

A tér legfontosabb elemei továbbra is a különböző alakú és gyorsaságú csúszdák, amiket már úgy alakítottak ki, hogy ha úgy száguld a gyerek, mint Villám Mcqueen a 66-os úton, akkor sem töri be a fejét, nem üti lilára a valagát, sőt a bőrt sem nyúzza le a karjáról. 

Van újdonság is. Egyfelől, hogy az egész domboldalt mászófallá alakították, így már nem csak unalmas lépcsőzéssel, hanem pókember mászásban is feljuthatunk a csúszdákhoz, ahol egy jól kitalált mászókarendszert alakítottak ki, világítótoronnyal, lengőhíddal.  

Mi vasárnap voltunk és kiéhezett gyerekek és szülők tömege rohamozta meg a hegyoldalt. Sorban kellett állni minden csúszásnál, de még így is nagyon jól szórakoztunk. 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.