Az új gellérthegyi játszótértől megvadult búgócsigává változnak a gyerekek

Budapest
2017 június 19., 12:14

Jó hírrel jelentkezünk! Június 17-én megnyitották a felújított gellérthegyi csúszdás játszóteret, amitől olyan izgalomba jönnek a gyerekek, mint sok eszeveszetten pörgő fidget spinner. Ráadásul a totálisan megújult játszó elődjével szemben nem életveszélyes. 

photo_camera A gellérthegyi csúszdás játszó jóval felújítás előtt. 

A tér legfontosabb elemei továbbra is a különböző alakú és gyorsaságú csúszdák, amiket már úgy alakítottak ki, hogy ha úgy száguld a gyerek, mint Villám Mcqueen a 66-os úton, akkor sem töri be a fejét, nem üti lilára a valagát, sőt a bőrt sem nyúzza le a karjáról. 

Van újdonság is. Egyfelől, hogy az egész domboldalt mászófallá alakították, így már nem csak unalmas lépcsőzéssel, hanem pókember mászásban is feljuthatunk a csúszdákhoz, ahol egy jól kitalált mászókarendszert alakítottak ki, világítótoronnyal, lengőhíddal.  

Mi vasárnap voltunk és kiéhezett gyerekek és szülők tömege rohamozta meg a hegyoldalt. Sorban kellett állni minden csúszásnál, de még így is nagyon jól szórakoztunk. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.