18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Megölt egy bika egy torreádort Dél-Franciaországban

baleset
2017 június 19., 04:21
comments 119

A kórházban meghalt Ivan Fandino, a híres spanyol torreádor, akit vasárnap felöklelt egy bika egy dél-franciaországi viadalon. A 36 éves férfi azután szúrta át a bika szarva, miután megbukott a köpenyében.

link Forrás

Legutóbb tavaly júliusban halt meg egy torreádor bikaviadalon. Akkor a tévé élőben közvetítette, ahogy a bika szarva átszúrja a 29 éves Victor Barrio mellkasát. Barrio halála után újra felerősödtek azok a követelések, amelyek betiltották volnaa bikaviadalokat.

2012-ben a katalán kormányzat megpróbálta betiltani a bikaviadalokat, de 2016 októberében a spanyol alkotmánybíróság a tiltást tartalmazó rendelkezést megsemmisítette. (AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.