Uzsalyné Dr. Pécsi Rita óránként nettó 45 ezer forintért tartott képzést pedagógusoknak, kiszámlázta, a KLIK meg kifizette

oktatás
2017 június 19., 10:18
comments 207

2015-ben óránként nettó 45 540 forintot, 

35 óra munkáért összesen bruttó 1 593 900 forintot 

számlázott ki a KLIK-nek Uzsalyné Dr. Pécsi Rita, aki pedagógusokat képzett ki arra, hogyan neveljenek az egészséges életmódra (5 óra), és tanulási problémákkal kapcsolatos képzést is tartott (30 óra) – miközben a pedagógusként dolgozó, évtizedes múlttal rendelkező szakemberek átlagos óradíja bruttó 3000 forint körül alakul, de külsős előadóknak sem szoktak többet fizetni 10 000 forintos óradíjnál. 

photo_camera Fotó: atlatszo.hu

A képzés egy 14 milliárdos keretösszegű TÁMOP-program keretében valósult meg, szóval Brüsszel fizette az egészet, derítette ki az Átlátszó

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.