A Hír TV szerint ápolók és nővérek tömeges felmondása miatt kellett lezárni egy belgyógyászati osztályt a dél-pesti Jahn Ferenc-kórházban

2017 június 20., kedd 16:06
255

A Hír TV számolt be arról, hogy le kellett zárni a dél-pesti Jahn Ferenc-kórház hármas számú belgyógyászati osztályát, mert olyan mennyiségben mondtak fel ápolók és nővérek, hogy már nem lehetett fenntartani az alapvető működést sem. 

A csatorna arról számolt be, hogy az az információ terjed Facebookon a tömeges felmondásokkal kapcsolatban, hogy a személyzet tagjai közül többen a közelben nyílt új Ikeába mentek inkább dolgozni, mert ott háromszoros bért kaptak. 

A Hír TV szerette volna megkérdezni a kórházat a hírekről, de telefonban írásos megkeresését kértek, az írásos kérdésekre pedig már nem válaszoltak egyelőre. A csatorna kereste az Ikeát is, de ott közölték, munkavállalóik előző munkahelyéről nem adhatnak tájékoztatást. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt