Gorillaz koncert élőben!!!

hirdetés
2017 június 20., 18:21
ad

A Gorillaz 2010 után áprílis 28-án jelentkezett ismét új albummal. 

A Humanz olyan előadók közreműködésével készült el, mint Vince Staples, De La Soul, Grace Jones, Anthony Hamilton vagy Popcaan. A Telekom Electronic Beats jóvoltából élőben követhetted, ahogy a kiterjesztett valóságra épített, azaz AR-technológiával vetített londoni eseményen a Gorillaz tagjai beszéltek az új lemezről.

A Gorillaz történetének első élő beszélgetésével párhuzamosan a Telekom bemutatta The Lenz névre keresztelt új applikációját is: a Google Play-en és App Store-on ingyenesen elérhető AR-alkalmazás bármilyen magenta színű felületet virtuális portállá változtat, amin keresztül exkluzív Gorillaz tartalmakhoz férhetsz hozzá, sőt még a banda tagjainak otthonába is betekinthetsz, olyan dolgokat megtudva 2D, Murdoc, Noodle és Russel életéről, amire eddig máshol nem volt lehetőséged. 

A zenekar június 16-án Budapesten is fellépett, amelyre szintén nyerhettél jegyeket a Telekom Electronic Beats jóvoltából.

Ha esetleg lemaradtál volna, jó hírünk van! Élőben nézheted a mai koncertet 21.30-tól! Jó szórakozást!

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.