Gorillaz koncert élőben!!!

A Gorillaz 2010 után áprílis 28-án jelentkezett ismét új albummal. 

A Humanz olyan előadók közreműködésével készült el, mint Vince Staples, De La Soul, Grace Jones, Anthony Hamilton vagy Popcaan. A Telekom Electronic Beats jóvoltából élőben követhetted, ahogy a kiterjesztett valóságra épített, azaz AR-technológiával vetített londoni eseményen a Gorillaz tagjai beszéltek az új lemezről.

A Gorillaz történetének első élő beszélgetésével párhuzamosan a Telekom bemutatta The Lenz névre keresztelt új applikációját is: a Google Play-en és App Store-on ingyenesen elérhető AR-alkalmazás bármilyen magenta színű felületet virtuális portállá változtat, amin keresztül exkluzív Gorillaz tartalmakhoz férhetsz hozzá, sőt még a banda tagjainak otthonába is betekinthetsz, olyan dolgokat megtudva 2D, Murdoc, Noodle és Russel életéről, amire eddig máshol nem volt lehetőséged. 

A zenekar június 16-án Budapesten is fellépett, amelyre szintén nyerhettél jegyeket a Telekom Electronic Beats jóvoltából.

Ha esetleg lemaradtál volna, jó hírünk van! Élőben nézheted a mai koncertet 21.30-tól! Jó szórakozást!


Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.