Joey, a hős házőrző mókus visszatért a vadonba

ÁLLAT
2017 június 20., 05:42
comments 45
Joey, a hős házőrzőmókus. Screenshot via KVIV
photo_camera Joey, a hős házőrzőmókus. Screenshot via KVIV

Joey, az idahói mókus februárban tett szert világhírre, amikor megakadályozott egy betörést. Most azzal került újra a hírekbe, hogy egy év után elhagyta nevelőszülőjét, Adam Pearlt, és visszatért oda, ahova a mókusok valók, a vadonba. Pearl elmondása szerint Joey június elején még egyszer utoljára felmászott a nyakába, szerinte azért, hogy szeretetteljes búcsút vegyen. Majd felugrott a kert végében az almafára és huss. Azóta nem látták.

Joey-t tavaly nyáron találták Pearl barátai, még olyan kicsi volt, hogy a szeme se nyílt ki. Pearl és neje, Carmen befogadták a kis állatkát, és felnevelték. Pearl azt gyanítja, hogy Joey becsajozhatott, azért hagyta el eddigi otthonát. (Via AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.