Joey, a hős házőrző mókus visszatért a vadonba

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Joey, a hős házőrzőmókus. Screenshot via KVIV

Joey, az idahói mókus februárban tett szert világhírre, amikor megakadályozott egy betörést. Most azzal került újra a hírekbe, hogy egy év után elhagyta nevelőszülőjét, Adam Pearlt, és visszatért oda, ahova a mókusok valók, a vadonba. Pearl elmondása szerint Joey június elején még egyszer utoljára felmászott a nyakába, szerinte azért, hogy szeretetteljes búcsút vegyen. Majd felugrott a kert végében az almafára és huss. Azóta nem látták.

Joey-t tavaly nyáron találták Pearl barátai, még olyan kicsi volt, hogy a szeme se nyílt ki. Pearl és neje, Carmen befogadták a kis állatkát, és felnevelték. Pearl azt gyanítja, hogy Joey becsajozhatott, azért hagyta el eddigi otthonát. (Via AP)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.