Nem érdekli a politikusokat a szakterületed? Vedd fel a gyereküket gyakornoknak!

gazdaság
2017 június 20., 5:03
comments 115

A magyar urambátyám világ eddig is ismert, de ritkán megvilágított szegletébe engedett bepillantást az A38 állóhajó vezetője. Bognár Attila a Music Hungary nevú éves magyar zeneipari konferencia egyik felszólalója volt, és a Dalszerzo.hu beszámolója szerint többek közt azt mondta, hogy

„a könnyűzene iránt láthatóan nem túlzottan érdeklődő politikusokat is meg lehet fogni, hiszen mindenkinek van gyereke ... sokszor megtörtént, hogy a Hajóra felvették gyakornoknak egy-egy fontos ember gyerekét, és az addig megközelíthetetlen politikussal hirtelen lehetett beszélgetni.”

Bognár őszinte és egyben nagyon szomorú mondatai persze nem jelentenek újdonságot annak, aki az utóbbi években figyelte a különböző politikusgyerekek karrierjét. A magát turisztikai nagykutyává fejlesztő Orbán Ráhel körül például rendszeresen ott legyeskedik a magyar vendéglátóipar nyolcvan százaléka, és az is sokakban mély nyomott hagyott, amikor a miniszterelnök legidősebb lánya még 2011-ben Szájer Fannival együtt kapott kirakatpozíciót a Volt fesztiválon. 

A Dalszerzo.hu beszámolóját a Music Hungary-ről egyébként is érdemes elolvasni, igazi időutazás 1983-ba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt