Nyoma sincs a drogosnak, aki betépve közösülni akart egy tengeri krokodillal

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Egészen bizarr eset történt tegnap egy 26 éves északnyugat-ausztrál férfivel, amibe minden bizonnyal bele is halt. A fickó a barátaival együtt sétált a Cairns városa melletti tengerparton, ahol a többiek egybehangzó vallomása szerint óriási adag kristálymet nevű amfetaminszármazékot szívott el. Ezután furcsán kezdett viselkedni - az egyik szemtanú szerint úgy, mint egy idióta - felalá szaladgált a parton, bár a haverok ezen nem lepődtek meg, mert kristályozás után állítólag gyakran volt ilyen.

Most azonban őket is meg tudta lepni.

Az egyik barát beszámolója szerint a betépett ember párszáz méterre előreszaladt, majd azt látták, hogy elkezd meztelenre vetkőzni. Azt hitték, fürdeni készül. Közelebb érve azonban döbbenten látták, hogy a fickó közvetlen közelében ott egy durván kétméteres sósvízi krokodil. A barátai rákiabáltak, hogy hagyja békén a krokodilt, mert annyira fel volt pörögve, hogy féltek, beleköt. 

De arra, amit végül tett, még a hétpróbás drogcimborák sem készültek fel. 

A későbbi áldozat ugyanis meztelenül rávetett magát a krokodilra, majd jól láthatóan megpróbálta meghágni.

"A krokodilnak nem tetszett a dolog és őrülten fröcskölni kezdett" 

- idézte fel egy szemtanú. A szexuális ragadozó által megtámadott állat végül kinyitotta a száját, megragadta a fickót a törzsénél, majd lehúzta a víz alá, ahol még láttak némi kapálódzást, aztán elcsendesedett a víz.

A haverok azonnal riasztották a hatóságokat, de a férfit azóta sem találták meg.

(via Cairns Times)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.