A CBA ehhez képest gyurcsányista elhajlás: az Astoriánál nyílik az ország legfideszesebb üzlete

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Na heló, röfik, jó hírem van: az Astoriánál, a Kossuth Lajos utcában nyitni készül a Kossuth 15 üzletház, Magyarország vitathatatlanul legfideszesebb boltja. 

Bár a helyiség még üres, mindezt onnan lehet tudni, hogy a kirakat fölött két hatalmas, kisebb stadionba illő kivetítőn folyamatosan, a nap 24 órájában, végtelenítve megy Orbán Viktor nevezetes heló röfis videója, amiben az látható, hogy a miniszterelnök fekete autóján, egy konvoj élén meglátogatja a nagygéci Bözsi nénit és disznaját. Mind a kettőn, egyszerre, angol felirattal, és némi időeltolódással, hogy aki esetleg lemaradt volna egy fontos részről, a másik képernyőn azonnal megtekinthesse:

Kossuth 15 kereskedőház, Kossuth Lajos utca, BudapestFotó: Wild Judit

Amikor pedig a röfis videó véget ér, elkezdődik a 2017-es, Brüsszel-megállító, minden eddiginél sikeresebb nemzeti kozultáció promóvideója:

Kossuth 15 kereskedőház, Kossuth Lajos utca, BudapestFotó: Wild Judit

Aztán újra elölről az egész, a világ végezetéig. Mivel a bolt még üres, csak találgatni lehet, hogy mit árulnak majd, de az biztos, hogy akár lejárt letelepedési kötvényt, akár fideszes fidget spinnert (fidesz spinnert), egy élmény lesz a vásárlás!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.