A CBA ehhez képest gyurcsányista elhajlás: az Astoriánál nyílik az ország legfideszesebb üzlete

2017 június 22., csütörtök 6:43
178

Na heló, röfik, jó hírem van: az Astoriánál, a Kossuth Lajos utcában nyitni készül a Kossuth 15 üzletház, Magyarország vitathatatlanul legfideszesebb boltja. 

Bár a helyiség még üres, mindezt onnan lehet tudni, hogy a kirakat fölött két hatalmas, kisebb stadionba illő kivetítőn folyamatosan, a nap 24 órájában, végtelenítve megy Orbán Viktor nevezetes heló röfis videója, amiben az látható, hogy a miniszterelnök fekete autóján, egy konvoj élén meglátogatja a nagygéci Bözsi nénit és disznaját. Mind a kettőn, egyszerre, angol felirattal, és némi időeltolódással, hogy aki esetleg lemaradt volna egy fontos részről, a másik képernyőn azonnal megtekinthesse:

Kossuth 15 kereskedőház, Kossuth Lajos utca, Budapest Fotó: Wild Judit

Amikor pedig a röfis videó véget ér, elkezdődik a 2017-es, Brüsszel-megállító, minden eddiginél sikeresebb nemzeti kozultáció promóvideója:

Kossuth 15 kereskedőház, Kossuth Lajos utca, Budapest Fotó: Wild Judit

Aztán újra elölről az egész, a világ végezetéig. Mivel a bolt még üres, csak találgatni lehet, hogy mit árulnak majd, de az biztos, hogy akár lejárt letelepedési kötvényt, akár fideszes fidget spinnert (fidesz spinnert), egy élmény lesz a vásárlás!