A szicíliai maffia felpörgette a halálozásokat, hogy fellendüljön a temetkezési üzletük

Hullánként háromszáz dollárt kaptak a Cosa Nostrától azok a szicíliai mentősök, akik injekciók beadásával megöltek halálos beteg pácienseket – állítják tanúk egy széles körű olasz nyomozásból kiszivárgott információk szerint.

Állítólag akkor ölték meg a betegeket, amikor azokat mentőautóban hazavitték a kórházból. Aztán amikor megérkeztek a családhoz, közölték velük, hogy sajnos a szállítás közben meghalt a beteg, és rögtön be is dobták: ennél meg ennél a cégnél érdemes temetkezni.

A temetkezési cégek a Cosa Nostra irányítása alatt álltak, és így jutottak üzlethez.

"Ezek az emberek egyébként is szenvedtek, szóval mi csak megkönnyítettük a dolgukat, amivel kerestünk alkalmanként háromszáz eurót" – mondta egy tanú.

2012 óta évente 18-20 halálos beteget öltek meg ebben a szisztémában a tanúk elmondása alapján. A cataniai nyomozók jelenleg is vizsgálják az orvosi jegyzőkönyveket és más nyomokat. (IB Times)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.