Háromszázmillióból járja a Paks2-t népszerűsítő kamion a nyári fesztiválokat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Euroshow Kft.-t bízta meg az MVM Paks II. Zrt., hogy

nettó 299 millió forintból rodeózza körbe az országot egy, a bővítést népszerűsítő kamionnal.

Az Mfor.hu szerint az "interaktív jármű" két turnét tart: idén a hazai nukleáris létesítmények környezetében lévő településekre látogat majd, Püspökszilágyra és környékére, valamint Bátaapátira és környékere, de elmennek a hulladéktároló-helyek kutatásában érintett vidékekre is, Bodára és környékére. Majd Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megye következik. Jövőre áll meg a karaván Budapesten és Pest megye 5000 főnél nagyobb településein. De a lényeg idén is és jövőre is a fesztiváloztatás: veretés után jól esik az informálódás. Nyolc-nyolc fesztiválon áll majd a kamion:

  • Volt fesztivál
  • Balaton Sound
  • EFOTT
  • East Fest
  • Campus Fesztivál
  • Sziget
  • Debreceni Virágkarnevál
  • Szegedi Ifjúsági Napok

A közbeszerzés kiírása szerint a megrendelők arra is ügyeltek, hogy 

a kamion tartalmazzon egy egy minimum 20 négyzetméteres, műfüves tető-, vagy sima teraszt is a VIP-vendégeknek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.