Heti Válasz: három eset, mikor a Fidesz MSZP-közeli zsebekbe tömköd százmilliókat

Csütörtöki lapszámában próbálja bebizonyítani a Heti Válasz a pletykát:

a Fidesz mesterségen tartja életben a legnagyobb baloldali ellenzéki pártot.

Az ok egyszerű: saját szavazókat nem veszít, mást viszont nem enged megerősödni az MSZP-n kívül. A lap három példát hoz a közelmúltból, mikor százmilliók jutottak a Fidesz akaratából MSZP-közeli körökhöz: 

  1. Listaáron több mint kétszázmillió forintnyi hirdetéssel tömte ki a kormány a Puch László irányította Népszavát, Vasárnapi Híreket, és Szabad Földet. 
  2. 1,3 milliárdot fizet a kormány Csillebércért Rácz Péternek, akit korábban pereltek, feljelentettek. 
  3. A Matolcsy György unokatestvére által irányított Növekedési Hitel Bank két óriáshitelt is nyújtott a Puch család cégeinek: 490+420 millió forint értékben.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.