Heti Válasz: három eset, mikor a Fidesz MSZP-közeli zsebekbe tömköd százmilliókat

POLITIKA
2017 június 22., 07:25
comments 175

Csütörtöki lapszámában próbálja bebizonyítani a Heti Válasz a pletykát:

a Fidesz mesterségen tartja életben a legnagyobb baloldali ellenzéki pártot.

Az ok egyszerű: saját szavazókat nem veszít, mást viszont nem enged megerősödni az MSZP-n kívül. A lap három példát hoz a közelmúltból, mikor százmilliók jutottak a Fidesz akaratából MSZP-közeli körökhöz: 

  1. Listaáron több mint kétszázmillió forintnyi hirdetéssel tömte ki a kormány a Puch László irányította Népszavát, Vasárnapi Híreket, és Szabad Földet. 
  2. 1,3 milliárdot fizet a kormány Csillebércért Rácz Péternek, akit korábban pereltek, feljelentettek. 
  3. A Matolcsy György unokatestvére által irányított Növekedési Hitel Bank két óriáshitelt is nyújtott a Puch család cégeinek: 490+420 millió forint értékben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.