Lehet persze, hogy egy hülye picsa vagy, de lehet, hogy nem

Láttalak Csütörtök
2017 június 22., 08:06
comments 152

Nem mentem oda meg talán nem is láttál. Meg másokkal is voltál, most mit kellemetlenkedjek ott? Kedden volt ez a Larm-ben amúgy, ennyi csalást engedjetek meg nekem. Rövid a hajad és nagyon csinos (egyberészes?) ruhád arra engedett következtetni, hogy talán bankettről, színházból jöhettél. Elöl álltál, átszellemültél, hallgattad a technót. A barátnőd és az Akvárium szettes, fehér inges srác, akikkel ott voltál, elevenek voltak. Te nyugodt voltál és szép. Keddtől máig nem engedtél el.

Lehet persze, hogy egy hülye picsa vagy, de lehet, hogy nem. Szeretném kideríteni. Levelezési címem elkérheted innen. Csak írd meg mikor mész megint a Larm-be. Megkereslek.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.