Lehet persze, hogy egy hülye picsa vagy, de lehet, hogy nem

Nem mentem oda meg talán nem is láttál. Meg másokkal is voltál, most mit kellemetlenkedjek ott? Kedden volt ez a Larm-ben amúgy, ennyi csalást engedjetek meg nekem. Rövid a hajad és nagyon csinos (egyberészes?) ruhád arra engedett következtetni, hogy talán bankettről, színházból jöhettél. Elöl álltál, átszellemültél, hallgattad a technót. A barátnőd és az Akvárium szettes, fehér inges srác, akikkel ott voltál, elevenek voltak. Te nyugodt voltál és szép. Keddtől máig nem engedtél el.

Lehet persze, hogy egy hülye picsa vagy, de lehet, hogy nem. Szeretném kideríteni. Levelezési címem elkérheted innen. Csak írd meg mikor mész megint a Larm-be. Megkereslek.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.