Mexikó edzőjéből kijött a belső Al Pacino, és akkorát motherfuckerözött, mint ide Bogotá

futball
2017 június 22., 06:40
comments 7
photo_camera Fotó: Franck Fife/AFP

Az 56 éves kolumbiai Juan Carlos Osorio a mexikói válogatott szövetségi kapitányként tegnap a konföderációs kupán annyira elragadtatta magát egy vélt vagy valós szabálytalanság miatt az Új-Zéland elleni – egyébként végül 2-1-re megnyert – meccsen, hogy szabadjára engedte a belső Al Pacinót:

link Forrás

Úgy tűnik, az új-zélandi kispad felé üvöltözve ordította, hogy „Fuck you bald head!” („Baszd meg kopasz!”) meg hogy „Motherfucker!” Épp csak egy torok előtt elhúzott hüvelykujj hiányzott ahhoz, hogy teljes legyen az összkép.

Javier Hernandez üvölt a bíróval és az új-zélandi csapatkapitánnyal
photo_camera Jose Carlos Osorio üvölt a bíróval és az új-zélandi csapatkapitánnyal Fotó: Alekszej Filippov/Szputnyik

Hála az égnek ebből a szempontból a magyar futball is bőven felveszi a versenyt a nagyokkal:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.