Tarlós: Saját erőből is elő tudja teremteni a főváros a 3-as metró felújításának költségeit

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kedvező híreket kaptak az EU-tól, nem kizárt, hogy a 3-as metró felújításához hiányzó összeget Brüsszel kifizeti, mondta a főpolgármester a Lánchíd Rádió Reggeli hírjárat című műsorában. Tarlós István kijelentette, hogy

"saját erőből is elő tudja teremteni a főváros a felújítás költségeit. Engem megválasztottak Budapest főpolgármesterének, az a dolgom, hogy valahogy összekínlódjam ezt a felújítást."

Szerinte szeptemberben megkezdődhet a munka. Tarlós beszélt az ajtónyitogató és dadogó felújított orosz szerelvényekről, amiknél a napokban kijavították a szoftverhibát, azóta pedig nem volt hiba. (MagyarNemzet)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.