Berlusconi elárulta, mit kedvel a leginkább Trumpban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Silvio Berlusconi ugyan már 80 éves, és nála kevés ember járatta le magát jobban az olasz belpolitikában, a héten mégis újra aktiválta magát, hogy pártja, a Forza Italia mellett kampányoljon a helyhatósági választások vasárnapi második fordulója előtt. És ha már kampányol, akkor beszélnie is kell, ha pedig beszél, akkor nyilván botrányt is okoz.

Ebben nagyban hasonlít a női nemhez hozzá hasonlóan viszonyuló amerikai elnökhöz, Donald Trumphoz, akiről meg is kérdezték. Egészen pontosan arról, hogy hízelgőnek tartja-e azt, hogy a hozzá hasonlóan ingatlanbefektetőként induló Trumphoz mérik. Amire azt felelte, hogy ez nem igazán hatja meg, ellenben "sok más férfihoz és nőhöz hasonlóan én is nagyon kedvelem Melaniát. A szépségéért, a stílusáért és a kelleméért". (Via Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.