Berlusconi elárulta, mit kedvel a leginkább Trumpban

Silvio Berlusconi ugyan már 80 éves, és nála kevés ember járatta le magát jobban az olasz belpolitikában, a héten mégis újra aktiválta magát, hogy pártja, a Forza Italia mellett kampányoljon a helyhatósági választások vasárnapi második fordulója előtt. És ha már kampányol, akkor beszélnie is kell, ha pedig beszél, akkor nyilván botrányt is okoz.

Ebben nagyban hasonlít a női nemhez hozzá hasonlóan viszonyuló amerikai elnökhöz, Donald Trumphoz, akiről meg is kérdezték. Egészen pontosan arról, hogy hízelgőnek tartja-e azt, hogy a hozzá hasonlóan ingatlanbefektetőként induló Trumphoz mérik. Amire azt felelte, hogy ez nem igazán hatja meg, ellenben "sok más férfihoz és nőhöz hasonlóan én is nagyon kedvelem Melaniát. A szépségéért, a stílusáért és a kelleméért". (Via Reuters)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.