Goldie talán leleplezte, hogy ki Banksy

Ezen a 2013-ban készült felvételről 2013-ban készült felvételemen állítólag Banksyt látni.

Megfigyeléseim szerint ha nappal harminc foknál melegebb lesz, az embereket hirtelen rohadtul el kezdi érdekelni, hogy ki lehet valójában a rejtélyes és rejtőzködő graffitis, a valós személyazonosságát mindezidáig sikerrel örző, de azért közelítőleg már beazonosított Banksy. Jópár éve már a Massive Attack 3D-je, vagyis Robert Del Naja a fő gyanúsított, már csak azért is, mert erős korreláció mutatkozik a Massive Attack turnéhelyszínei és az újonnan keletkező Banksy-grafitik között.

A gyanút táplálja, hogy Del Naja maga is graffitiművész - mi több, többek állítása szerint az első graffitiművész Bristolból, Banksy feltételezett származási helyéről. Továbbá Del Naja Banksy barátjának vallja magát, szerepelt a róla szóló dokumentumfilmben is, míg Banksy előszót írt a Massive Attack tagjai, így Del Naja műveit bemutató könyvhöz.

Így most a Banksyhajszát követők számára talán nem is okoz akkora megrázkódtatást a bombaként robbanó hír Goldie-ról, a dnb-legendáról, aki egy interjújában talán-talán leleplezte Banksyt egy elszólásával. "Nyomj egy buborékbetüt a pólóra, írd alá, hogy Banksy, és már meg is oldódott az életed. Máris eladható. Nem akarok tiszteletlen lenni Roberttel, zseniális művész, aki a feje tetejére állította az egész művészvilágot" - mondta egy interjújában. Ha valakinek nem tiszta, Robertként Robert Del Najára utalt. (Via DJ Mag)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.