Goldie talán leleplezte, hogy ki Banksy

2017 június 23., péntek 19:23
115
Ezen a 2013-ban készült felvételről 2013-ban készült felvételemen állítólag Banksyt látni.

Megfigyeléseim szerint ha nappal harminc foknál melegebb lesz, az embereket hirtelen rohadtul el kezdi érdekelni, hogy ki lehet valójában a rejtélyes és rejtőzködő graffitis, a valós személyazonosságát mindezidáig sikerrel örző, de azért közelítőleg már beazonosított Banksy. Jópár éve már a Massive Attack 3D-je, vagyis Robert Del Naja a fő gyanúsított, már csak azért is, mert erős korreláció mutatkozik a Massive Attack turnéhelyszínei és az újonnan keletkező Banksy-grafitik között.

A gyanút táplálja, hogy Del Naja maga is graffitiművész - mi több, többek állítása szerint az első graffitiművész Bristolból, Banksy feltételezett származási helyéről. Továbbá Del Naja Banksy barátjának vallja magát, szerepelt a róla szóló dokumentumfilmben is, míg Banksy előszót írt a Massive Attack tagjai, így Del Naja műveit bemutató könyvhöz.

Így most a Banksyhajszát követők számára talán nem is okoz akkora megrázkódtatást a bombaként robbanó hír Goldie-ról, a dnb-legendáról, aki egy interjújában talán-talán leleplezte Banksyt egy elszólásával. "Nyomj egy buborékbetüt a pólóra, írd alá, hogy Banksy, és már meg is oldódott az életed. Máris eladható. Nem akarok tiszteletlen lenni Roberttel, zseniális művész, aki a feje tetejére állította az egész művészvilágot" - mondta egy interjújában. Ha valakinek nem tiszta, Robertként Robert Del Najára utalt. (Via DJ Mag)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt