Meghiúsítottak egy terrortámadást Mekkában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Pénteki nagy imádság 2017. június 23-án, a ramadán utolsó péntekén a mekkai nagymecsetben. A szaúdi hatóságok szerint szélsőségesek merényletre készültek a mecsetnél, de megakadályozták őket ebben.Fotó: BANDAR ALDANDANI/AFP

A mekkai nagymecset ellen tervezett terrortámadást akadályoztak meg a biztonsági erők, állítja a szaúdi királyság belügyminisztériuma. Az al-Arabíja hírtelevízió szerint a biztonsági erők Mekkában két, Dzsiddában egy sejtet számoltak fel.

Az egyik mekkai csoport egyik tagja tüzet nyitott a rendőrökre, majd felrobbantotta magát. Hatan megsérültek. Öt gyanúsítottat, köztük egy nőt vettek őrizetbe. Az al-Arabíja értesülései szerint a merénylet "a hívők ellen irányult volna". (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.