Pálinkafőző robbant Vásárosnaményban, életveszélyes állapotban a főző

baleset
2017 június 23., 21:20
comments 102

Felrobbant egy pálinkafőző egy háromszintes vásárosnaményi társasház első emeleti lakásában. A robbanásban a lakásban tartózkodó 40 éves férfi életveszélyes égési sérüléseket szenvedett, a teste felén megégett. Mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A tüzet gyorsan megfékezték a tűzoltók, nem terjedt át a többi lakásra. Az eset körülményeit, így azt, hogy a férfinak volt-e engedélye a pálinkafőzőhöz, a rendőrség a pénzügyőrökkel közösen vizsgálja. (RTL Híradó via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.