Trump elleni merényletről beszélt Johnny Depp egy közönségtalálkozón

külföld
2017 június 23., 07:42
comments 122

A színész The Libertine című filmjének vetítésére érkezett a Glastonbury fesztiválra. A vetítés előtt kérdezte meg a közönséget, hogy nem tudnák-e idehozni Trumpot. 

Miután a tömegben többen hurrogni kezdtek, Depp azt mondta, hogy teljesen félreértették. Majd megkérdezte, mikor volt az utolsó alkalom, hogy egy színész megölt egy elnököt. Hozzátette, hogy ő nem egy színész, bár egy időben megélhetésért hazudott. 

Depp megjegyzéseit nehéz lett volna máshogy érteni, mint utalást John Wilkes Boothra, aki 1865-ben megölte Abraham Lincoln elnököt. A jelek szerint a színész is érezte, hogy szavaiból baj lesz, mert rögtön utána arról beszélt, hogy ez majd meg fog jelenni a sajtóban, és az szörnyű lesz. Ez csak egy kérdés volt, nem utaltam semmire, tette gyorsan hozzá.

Nem Depp az első híresség, aki Trump elleni merényletre utalt, korábban Madonna beszélt arról egy washingtoni tüntetésen, hogy sokat gondol a Fehár Ház felrobbantására, Snoop Dogg pedig egy kilpjében játékpisztollyal lőtt rá egy Trump-karakterre. 

Az elnök biztonságát védő Secret Service is tud Depp megjegyzéséről, derült ki az amerikai sajtó számára azóta. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.