Annyira kicsi volt, hogy fennakadt a fán a kisrepülő Zircen

baleset
2017 június 24., 19:54
comments 73


Felszállás közben fennakadt egy kisrepülőgép egy fán szombat este Zircnél - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.

Orosz Katalin elmondta: a Tecnam típusú kisrepülőgép szombat este hét óra után akadt fenn egy fán Zirc-Tündérmajor külterületén. A kisrepülő két utasa nem sérült meg, a baleset körülményeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
Helt Ákos, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a balesethez a zirci és veszprémi tűzoltók vonultak ki, akik vízsugárral hűtötték a roncs üzemanyagtartályát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.