Borzalom: a Harley-Davidson venné meg a Ducatit

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az amerikai Harley-Davidson tárgyalásokat folytat a lélekben olasz, gyakorlatban német Ducati megvásárlásáról. A hányattatott sorsú Ducati a múlt század elején indult családi vállalkozásként, aztán addig adták-vették, és volt már amerikai tulajdonban is, míg öt éve a Volkswagen konszern tulajdonába került úgy, hogy a VW a gyárat a Lamborghinin keresztül szerezte meg (a Lamborghini az Audié, az Audi pedig a Volkswagené). 

Az Audi idén márciusban szellőztette meg, hogy eladná a Ducatit, és állítólag 1,5 milliárd eurót akar érte, A Harley-Davidson nem kommentálta a Wall Street Journal értesülését

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.