Borzalom: a Harley-Davidson venné meg a Ducatit

Az amerikai Harley-Davidson tárgyalásokat folytat a lélekben olasz, gyakorlatban német Ducati megvásárlásáról. A hányattatott sorsú Ducati a múlt század elején indult családi vállalkozásként, aztán addig adták-vették, és volt már amerikai tulajdonban is, míg öt éve a Volkswagen konszern tulajdonába került úgy, hogy a VW a gyárat a Lamborghinin keresztül szerezte meg (a Lamborghini az Audié, az Audi pedig a Volkswagené). 

Az Audi idén márciusban szellőztette meg, hogy eladná a Ducatit, és állítólag 1,5 milliárd eurót akar érte, A Harley-Davidson nem kommentálta a Wall Street Journal értesülését

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.