Borzalom: a Harley-Davidson venné meg a Ducatit

Az amerikai Harley-Davidson tárgyalásokat folytat a lélekben olasz, gyakorlatban német Ducati megvásárlásáról. A hányattatott sorsú Ducati a múlt század elején indult családi vállalkozásként, aztán addig adták-vették, és volt már amerikai tulajdonban is, míg öt éve a Volkswagen konszern tulajdonába került úgy, hogy a VW a gyárat a Lamborghinin keresztül szerezte meg (a Lamborghini az Audié, az Audi pedig a Volkswagené). 

Az Audi idén márciusban szellőztette meg, hogy eladná a Ducatit, és állítólag 1,5 milliárd eurót akar érte, A Harley-Davidson nem kommentálta a Wall Street Journal értesülését

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.