Nikolics megint gólt lőtt, már három góllal vezeti az amerikai góllövőlistát

futball
2017 június 25., 09:46
comments 32
Nikolics Nemanja (balra, 23-as számú mezzben) világhírű csapattársa, Bastian Schweinsteiger gólját ünnepli még áprilisban.
photo_camera Nikolics Nemanja (balra, 23-as számú mezzben) világhírű csapattársa, Bastian Schweinsteiger gólját ünnepli még áprilisban. Fotó: Dylan Buell/Getty Images

Újabb gólt szerzett az amerikai profi labdarúgó bajnokságban, így már 14 gólnál jár és három góllal vezeti a góllövőlistát a magyar válogatottban mellőzött Nikolics Nemanja, a Chicago Fire csatára. Nikolics most gólja ellenére se volt a csapata hőse, a cím ezúttal ghánai csapattársát, David Accamot illeti meg, aki a Nikolicsnak adott gólpassza mellett három gólt lőtt az Orlando City elleni, 4:0-ra megnyert meccsen.

Nikolics csapata az elmúlt hetekben valósággal szárnyal, a legutóbbi tíz meccséből csak kétszer döntetlenezett, az összes többit megnyerte, így már csak egy pont a hátránya a keleti főcsoport éllovasa, a Toronto FC mögött. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.