Parádézó tank farolta le a lámpaoszlopot Minszkben

Hogy egészen pontosan mit szeretett volna csinálni a tankjával Minszk utcáin nagy sebességgel közlekedő tankos, aki befékezett az utca közepén, majd belefarolt egy lámpaoszlopba a parádé főpróbáján, azt nehéz megmondani, de az biztos, hogy nem tette félelmetesebbé a fehérorosz haderő képét a környező országokban.

Lehet, hogy a fékezés miatt vált irányíthatatlanná a tank a nedves aszfalton, de nem kizárt, hogy egyszerűen csak nem látta a tankos, merre kell menni. Mindenesetre maga a tank is csúnyán megsérült, később el kellett vontatni:

Persze mi ez a 2006 októberi budapesti gyurcsányforradalomhoz képest...


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.