Megkéselte szüleit, mert nem volt a házban légkondi

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az új-mexikói Albuquerque-ben történt, hogy Robert Generosa rettenetesen kiakadt, mert idős szülei házában nincs légkondicionáló berendezés, úgyhogy először egy késsel kezdett hadonászni, majd megszurkálta őket. 

A helyszínre érkező rohamosztagok az egész utcát lezárták, a patthelyzet hajnali 3-ig tartott. 

„Évek óta látom, mindig nagyon rendes volt. Integetett. Nagyon kedves volt”

mondta el egy szomszéd Generosáról, aki 5000 dolláros óvadék fejében kiengednének ugyan a börtönből, csak sajnos nincs 5000 dollárja. (Fox6)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.