Felrobbantották az ukrán katonai hírszerzés ezredesét Kijevben

külföld
2017 június 27., 11:04
comments 65

Pokolgépet rejtettek az ukrán katonai hírszerzés ezredese, Makszim Sapoval Mercedes típusú gépkocsijába, amit aztán ma reggel, helyi idő szerint 8:16-kor fel is robbantottak Kijevben. A merényletben Sapoval az életét vesztette, egy járókelő, akinek a személyazonosságát nem közölték, súlyos sérüléseket szenvedett.

A hatóságok terrortámadásnak minősítették a merényletet. A védelmi minisztérium közleménye szerint a rendőrség, a mentőalakulatok, valamint a szakértők a helyszínen dolgoznak. További részleteket nem hoztak nyilvánosságra. (Via Szabad Európa Rádió)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.