Mogyis zacsikba és kávészemek közé rejtették a bogyókat a dílerek

bűnügy
2017 június 27., 10:21
comments 56

31 éves budapesti József és 38 éves egyeki István ellen drogkereskedelem miatt nyomoz a  Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda - adta hírül a Police. József volt a főkolompos: egy újbudai garázsban kiporciózta a valószínűleg külföldről behozott kábítószert, aztán kávés-, mogyorós- és fűszereszacskókba tuszkolta a bogyókat, és nagy tételben passzolta tovább Istvánnak és társainak. 

Istvánt Június 23-án kapták el a VIII. kerületben, kocsijában fűszerkeverékes és földimogyis zacsik voltak, benne nagyjából félkiló amfetaminnal. József ugyanezen a napon a TEK hálójában kötött ki a XXII. kerületben. Nála kávészemek között rejtve túrtak elő 600 ekit, földimogyis zacsiban pedig amfetamint és 2 millió forint készpénzt. Házkutatások során még előkerült 1200 bogyó, 6 kiló amfetamin és 6 millió forint. A tetteseket előzetesbe helyezték.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.