Elrendelte a kormány "a magyar-szerb határon kiépítésre kerülő intelligens jelzőrendszer 900 V névleges feszültségű alapesetben történő üzemelését"

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Magyar Közlöny szerdai számából tudni, hogy 

elrendelte a kormány a magyar-szerb határon létesített, áram alá helyezett intelligens jelzőrendszer üzemeltetését.

A kormányhatározat pontos szövege úgy szól, hogy  

"a magyar-szerb határon kiépítésre kerülő intelligens jelzőrendszer 900 V névleges feszültségű alapesetben történő üzemelését"

rendeli el a kormány. Kovács Zoltán kormányszóvivő korábban az MTI-nek arról nyilatkozott, hogy az új okoskerítés emberi életre nem veszélyes feszültséggel üzemel, és küld visszajelzést központnak és a felügyeleti szervnek arról, hogy hol próbálják a határzárat megbontani.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.