Gyurcsány megegyezett az Orbánt buktató bizonyítékok áráról

POLITIKA
2017 június 28., 14:01
comments 114

Megint találkozott az állítólagos eladóval a DK elnöke, jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Gyurcsány Rónai Egonnak elmondta, hogy

meg is állapodtak az árról az eladóval,

akinek kilétét, és hátterét most sem sikerült felfedni. 

"Engem kutyául izgat, hogy kivel ülök szembe, és ő meg kit szolgál. Ebben nem jutunk egyről a kettőre,"

mondta. A számlák hitelesítéséről sem sikerült megállapodni, tette hozzá a DK elnöke, aki tudja, hogy sokan azt gondolják, hogy csak blöfföl. Gyurcsány homályosan beszélt arról, hogy szerinte a tárgyalópartnere nem csak pénzügyi alkut akar vele kötni, hanem még kérni szeretne majd valamit, hogy mit, nem árulta el a volt miniszterelnök. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.