Gyurcsány megegyezett az Orbánt buktató bizonyítékok áráról

POLITIKA
2017 június 28., 14:01
comments 115

Megint találkozott az állítólagos eladóval a DK elnöke, jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Gyurcsány Rónai Egonnak elmondta, hogy

meg is állapodtak az árról az eladóval,

akinek kilétét, és hátterét most sem sikerült felfedni. 

"Engem kutyául izgat, hogy kivel ülök szembe, és ő meg kit szolgál. Ebben nem jutunk egyről a kettőre,"

mondta. A számlák hitelesítéséről sem sikerült megállapodni, tette hozzá a DK elnöke, aki tudja, hogy sokan azt gondolják, hogy csak blöfföl. Gyurcsány homályosan beszélt arról, hogy szerinte a tárgyalópartnere nem csak pénzügyi alkut akar vele kötni, hanem még kérni szeretne majd valamit, hogy mit, nem árulta el a volt miniszterelnök. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt