Mészáros cége alvállalkozóként alkalmazza Mészáros másik cégét

gazdaság
2017 június 28., 19:57
comments 60

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az R-Kord Kft. V-Híd Építő Zrt.-vel közösen nyerte meg a 31 kilométeres, Püspökladány és Ebes közötti vasúti szakasz felújítását nettó 74,9 milliárdért. Az Mfor.hu vette észre, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló R-Kord Kft. nem mindennapi alvállalkozói listát tüntetett fel a szerződésben: 

  • Vasútvill Kft.,
  • TBÉSZ Zrt.,
  • THALES Austria GmbH,
  • Híd-Tám Kft.,
  • mellett ötödikként szerepel a szintén Mészáros tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Kft. is.

Tehát a felcsúti férfi egyik cégével elnyeri a munkát, amibe egy másik cégét is behúzza alvállalkozóként. Hogy ennek mi értelme azontúl, hogy ne a Mészáros és Mészáros Kft. cégnév szerepeljen állandóan a Közbeszerzési Értesítőben, nem tudni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.