Orgiázás miatt hazaküldték a G20 biztosítására kirendelt berlini rendőröket Hamburgból, a berlini rendőrség parádés közleményben állt ki mellettük

Csodálatos közleményt adott ki öt órával ezelőtt a berlini rendőrség saját Facebook oldalán. A dolog előzménye, hogy berlini rendőröket vezényeltek Hamburgba, hogy a G20 konferencia résztvevőire vigyázzanak. A rendőröket egy eredetileg menekültek számára épített konténervárosban helyezték el Hamburgtól 70 kilométerre északra. A berlini kontingensből két tisztnek éppen születésnapja volt, amit óriási bulival ünnepeltek meg.

A német sajtó szerint a szolgálaton kívüli rendőrök

  • sokat ittak,
  • egymással bunyóztak,
  • egy rendőrnő a szolgálati fegyverével stripteaselt,
  • többen a kerítéshez pisiltek,
  • és aztán orgiába fulladt a buli.

A hamburgiak szerint ez nem fér bele, és hazazavarták a kollégákat Berlinbe.

Ott viszont valószínűleg úgy érezték, hogy az egész történet jó alkalom lehet fiatalok toborzására, ezért büszkén álltak ki kollégáik mellett.

Menschlich, azaz emberi

írták a Facebook posztban, amiben részletesen elmagyarázzák, hogy mi történt a konténervárosban tartott buliban. Most itt a sajtóban botrányosként tálalt állítások egyikét sem vitatják érdemeben, csak arról írnak, hogy tök természetes, sőt jó, hogy szolgálaton kívül tudnak bulizni.

„A bulit zárt területen tartották. Volt pia, tánc, pisálás, és "baszás", ahogy a szóvivőnk gyönyörűen mondta.”

-írták.

A poszt szerint ettől még jól végzik a munkájukat, ezért is hívják őket segíteni az ország többi részébe.

Update 1950

A cikk korábbi verziójában tört angol fordításra hivatkoztunk. A poszt persze németül volt, csak a Facebook külön kérés nélkül lefordította angolra, és az sikerült gyengén.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.