Orgiázás miatt hazaküldték a G20 biztosítására kirendelt berlini rendőröket Hamburgból, a berlini rendőrség parádés közleményben állt ki mellettük

külföld
2017 június 28., 11:52
comments 160

Csodálatos közleményt adott ki öt órával ezelőtt a berlini rendőrség saját Facebook oldalán. A dolog előzménye, hogy berlini rendőröket vezényeltek Hamburgba, hogy a G20 konferencia résztvevőire vigyázzanak. A rendőröket egy eredetileg menekültek számára épített konténervárosban helyezték el Hamburgtól 70 kilométerre északra. A berlini kontingensből két tisztnek éppen születésnapja volt, amit óriási bulival ünnepeltek meg.

A német sajtó szerint a szolgálaton kívüli rendőrök

  • sokat ittak,
  • egymással bunyóztak,
  • egy rendőrnő a szolgálati fegyverével stripteaselt,
  • többen a kerítéshez pisiltek,
  • és aztán orgiába fulladt a buli.

A hamburgiak szerint ez nem fér bele, és hazazavarták a kollégákat Berlinbe.

Ott viszont valószínűleg úgy érezték, hogy az egész történet jó alkalom lehet fiatalok toborzására, ezért büszkén álltak ki kollégáik mellett.

Menschlich, azaz emberi

írták a Facebook posztban, amiben részletesen elmagyarázzák, hogy mi történt a konténervárosban tartott buliban. Most itt a sajtóban botrányosként tálalt állítások egyikét sem vitatják érdemeben, csak arról írnak, hogy tök természetes, sőt jó, hogy szolgálaton kívül tudnak bulizni.

„A bulit zárt területen tartották. Volt pia, tánc, pisálás, és "baszás", ahogy a szóvivőnk gyönyörűen mondta.”

-írták.

A poszt szerint ettől még jól végzik a munkájukat, ezért is hívják őket segíteni az ország többi részébe.

link Forrás

Update 1950

A cikk korábbi verziójában tört angol fordításra hivatkoztunk. A poszt persze németül volt, csak a Facebook külön kérés nélkül lefordította angolra, és az sikerült gyengén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.