Véletlenül kétszer számolta ugyanazt a megtakarítást a csepeli önkormányzat pénzügyi vezetője

Szerdán kiadott közleményében jelentette be a csepeli önkormányzat, hogy 

"nem szándékos, de súlyos tévedésre derült fény a kerület pénzügyi kimutatásában; vizsgálatot rendeltek el." 

Kiderült: egy törvényváltozás után az önkormányzat pénzügyi vezetője duplán tüntette fel a kerület 2 milliárd forint értékű államkötvénypapírjait a költségvetésben.  A pénzügyi vezető elismerte a hibát és felelősségét, ezért Borbély Lénárd csepeli polgármester elfogadta a felmondását. Tehát a korábban ismert 7,8 milliárd forint helyett így a valóságban 5,8 milliárd forinttal javult a csepeli önkormányzat pénzügyi helyzete 2010 óta, írták. (MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.