Elfogták a terézvárosi sorozat-rokikártyarablót

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki több mint egy hónap alatt hét autóból öt mozgáskorlátozott igazolványt és két GPS-t lopott el a Terézvárosban. Az 50 éves budapesti G. Tamás 2017. május 15-e és június 25-e között Terézvárosban hét parkoló autó ablakát törte be.

A rendőrök a bevezetett nyomozási cselekmények és a térfigyelő kamerák felvételei alapján beazonosították az elkövetőt, majd 2017. június 27-én 20 órakor Budapest VI. kerületében a Könyves Kálmán körúton elfogták.

A VI. kerületi Rendőrkapitányságk nyomozói G. Tamást lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.