Enyedi Ildikót és Mészáros Mártát is beválasztották az Oscar-díjakról döntő amerikai filmakadémia új tagjai közé

FILM
2017 június 29., 07:55
comments 21

A Variety írt arról, hogy rekordnak számító 774 új tagot, köztük hét magyar rendezőt, írót, animációs filmest hívott meg soraiba az Oscar-díjakról döntő amerikai filmakadémia. 

Enyedi Ildikót és Mészáros Mártát rendezőként és íróként is meghívták. A magyar meghívottak között van még M. Tóth Géza filmrendező, Rófusz Ferenc animációsfilm-rendező, Deák Kristóf filmrendező, Udvardy Anna producer és Pataki Éva író.

A teljes listát itt lehet olvasni. Többek között olyan tagokkal bővült idén az akadémia, mint Gal Gadot, Naomie Harris, Donald Glover, Chris Hemsworth, Riz Ahmed, Adam Driver, Dwayne Johnson, Priyanka Chopra, Leslie Jones, Betty White, Amy Poehler, Chris Pratt, Anna Faris, Margot Robbie, Channing Tatum, Kristen Stewart, Shailene Woodley, Ruth Negga, és Rupert Grint. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.