Esett az eső, beázott a frissen felújított székesfehérvári kórház

Egészségügy
2017 június 29., 10:39
comments 123

A hétvégén esett esőnek köszönhetően beázott a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház néhány műtője. Amiket nemrég újítottak fel, csak sajnos olyan minsőgében, hogy a székesfehérvári intézmény már perben áll a kivitelezővel.

A beázásról beszámoló Feol.hu szerint a felújítás egy több milliárd forintos beruházás keretében valósult meg, és az átadón még arról volt szó, hogy a kialakított részlegek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.

A lapnak egy olvasó arról számolt be, hogy a hétvégi esőzések után kellett volna mennie egy 10 perces kontrollvizsgálatra, de végül több mint 5 órát kellett várnia. Azért, mert addig egy válságstáb azon dolgozott, hogy a műtőket munkára alkalmassá tegye.

A Feol megkereste a kórházat, ahol megerősítették, hogy tényleg volt beázás, és hogy a kivitelezéssel kapcsolatos problémák miatt már per folyik a kivitelező ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt