Esett az eső, beázott a frissen felújított székesfehérvári kórház

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A hétvégén esett esőnek köszönhetően beázott a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház néhány műtője. Amiket nemrég újítottak fel, csak sajnos olyan minsőgében, hogy a székesfehérvári intézmény már perben áll a kivitelezővel.

A beázásról beszámoló Feol.hu szerint a felújítás egy több milliárd forintos beruházás keretében valósult meg, és az átadón még arról volt szó, hogy a kialakított részlegek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.

A lapnak egy olvasó arról számolt be, hogy a hétvégi esőzések után kellett volna mennie egy 10 perces kontrollvizsgálatra, de végül több mint 5 órát kellett várnia. Azért, mert addig egy válságstáb azon dolgozott, hogy a műtőket munkára alkalmassá tegye.

A Feol megkereste a kórházat, ahol megerősítették, hogy tényleg volt beázás, és hogy a kivitelezéssel kapcsolatos problémák miatt már per folyik a kivitelező ellen.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.