Esett az eső, beázott a frissen felújított székesfehérvári kórház

A hétvégén esett esőnek köszönhetően beázott a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház néhány műtője. Amiket nemrég újítottak fel, csak sajnos olyan minsőgében, hogy a székesfehérvári intézmény már perben áll a kivitelezővel.

A beázásról beszámoló Feol.hu szerint a felújítás egy több milliárd forintos beruházás keretében valósult meg, és az átadón még arról volt szó, hogy a kialakított részlegek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.

A lapnak egy olvasó arról számolt be, hogy a hétvégi esőzések után kellett volna mennie egy 10 perces kontrollvizsgálatra, de végül több mint 5 órát kellett várnia. Azért, mert addig egy válságstáb azon dolgozott, hogy a műtőket munkára alkalmassá tegye.

A Feol megkereste a kórházat, ahol megerősítették, hogy tényleg volt beázás, és hogy a kivitelezéssel kapcsolatos problémák miatt már per folyik a kivitelező ellen.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.