Oligarchaszingularitás: Mészáros Lőrinc tévéjében megkérdezték Simicska Lajost, mit gondol Orbán Viktorról

2017 június 29., csütörtök 19:50
424

A tévétörténelem a szemünk előtt zajlik: Mészáros Lőrinc televíziója, az Echo Tv műsora kendőzetlen őszinteséggel kimondta, hogy Simicska Lajos a Fidesz kormányzása alatt állami megrendelésekből gazdagodott meg. Ez már önmagában bőven elég lenne, csakhogy ennél sokkal nagyobb dolog történt: Mészáros Lőrinc tévéjében megkérdezték Simicska Lajost, mit gondol Orbán Viktorról.

(Az évtizedeken át legnagyobb harcostársát ugyanis korábban gecinek nevezte, és ezen azóta sem finomított.)

A Közgép urával az Apeh-elnöksége óta nem készült tévéinterjú (a legutóbbiból nemrég az RTL Klubon, a Házon kívül című műsorban volt egy részlet). De most Simicska Lajos otthonában, Veszprémben, bevásárló kosarát lóbálva beszélgetett a nyílt utcán a kormánypropagandával. Most sem volt túl szószátyár, a kérdések közül csak arra válaszolt lelkesen, hogy milyen süteményt vesz a cukrászdában, ahova tart: minyont, csokis süteményt és valami krémeset. De nem volt szabad 12-nél többet vennie – magyarázta.

A Jobbikkal való kapcsolatáról vagy tévéjéről, a Hír Tv-ről a kb. 4000 forintos Spalding-pólóban és a védjegyévé vált nadrágtartóban sétáló Simicska semmit sem akart mondani, mivel nem követi a híreket, nincs rá ideje, más dolga is van:

„Állatokat tenyésztek, mezőgazdasággal foglalkozom, ez kitölti az időm nagy részét.”

Végül határozottan, a mikrofonos embert eltolva azt mondta, ne hozza ki a béketűréséből, szálljon le róla, húzzon onnan:

A történelmi lökés pillanata:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt