Ön venne ettől az embertől használt autót?

gazdaság
2017 június 29., 11:19
comments 124
photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

Amennyiben nem, NE látogassa meg a joautok.hu-t.

Amennyiben mégis, érdemes elolvasnia a 24.hu cikkét, amely arról szól, hogy Spéder Zoltán, a kormány és propagandamédiája által majdnem teljesen kicsinált oligarcha most EU-pénzből szállt be a használtautó-kereskedelembe.

Az egykor az Indexet és az FHB-t is tulajdonló Spéder a Tőkepartner Kockázati Tőkealapon keresztül fektetett be a Net Mobilitás Zrt.-be, amely a joautok.hu tulajdonosa. A tőkealap által kezelt 4,3 milliárd forint 70 százaléka származik az Európai Unió Jeremie programjából, míg a fennmaradó 30 százalékot magánbefektetők tették össze.

Szintén a 24.hu híre volt csütörtökön, hogy Spédernek köze lett a jobinfo.hu nevű álláskereső oldalhoz is. 

(Amikor e cikk szerzője az Indexnél dolgozott, többnyire Spéder Zoltán volt a tulajdonos.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.