Trump már ott tart, hogy egy reggeli tévéshow műsorvezetőjét azzal próbálja sértegetni, hogy a nőnek arcfelvarrása volt

idióta rekordok
2017 június 29., 16:10
comments 112

Csütörtök reggel az MSNBC Morning Joe című reggeli műsorában Donald Trumpot azzal cikizte a két műsorvezető, Joe Scarborough és Mika Brzezinski (akik egyébként nemrég bejelentették, hogy összeházasodnak), hogy kamu TIME-címlapok vannak a bárjaiban:

link Forrás

Több sem kellett az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökének, máris okostelefont ragadott, és megalkotta eddigi legszánalmasabb Twitter-posztját (pontosabban kettőt):

Trumpnak sem kell többé visszafognia magát.
photo_camera Fotó: realdonaldtrump/Twitter

Trump azt írja az „alacsony IQ-jú, Őrült Mikáról”, hogy újévkor Mar-a-Lagóban arcfelvarrástól vérző fejjel akart csatlakozni hozzá, mire ő nemet mondott.

A műsorvezetőnő (tudván, hogy Trump utálja, ha azzal piszkálják, hogy kicsi a keze), ezzel a poszttal vágott vissza:

link Forrás

A csatorna pedig azt írta: szomorú nap ez Amerikának, amikor az elnöke bullyinggal, hazudozással és piti személyeskedő támadással tölti az idejét munka helyett.

link Forrás

Mark Kornblau, az NBC News és az MSNBC PR-vezetője pedig azt írta, nem hitte volna, hogy eljön a nap, amikor azt gondolja, nem alacsonyodhat le odáig, hogy válaszoljon az Egyesült Államok elnökének.

link Forrás

(Mashable, Axios)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.