Trump már ott tart, hogy egy reggeli tévéshow műsorvezetőjét azzal próbálja sértegetni, hogy a nőnek arcfelvarrása volt

2017 június 29., csütörtök 16:10
114

Csütörtök reggel az MSNBC Morning Joe című reggeli műsorában Donald Trumpot azzal cikizte a két műsorvezető, Joe Scarborough és Mika Brzezinski (akik egyébként nemrég bejelentették, hogy összeházasodnak), hogy kamu TIME-címlapok vannak a bárjaiban:

Több sem kellett az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökének, máris okostelefont ragadott, és megalkotta eddigi legszánalmasabb Twitter-posztját (pontosabban kettőt):

Fotó: realdonaldtrump/Twitter

Trump azt írja az „alacsony IQ-jú, Őrült Mikáról”, hogy újévkor Mar-a-Lagóban arcfelvarrástól vérző fejjel akart csatlakozni hozzá, mire ő nemet mondott.

A műsorvezetőnő (tudván, hogy Trump utálja, ha azzal piszkálják, hogy kicsi a keze), ezzel a poszttal vágott vissza:

A csatorna pedig azt írta: szomorú nap ez Amerikának, amikor az elnöke bullyinggal, hazudozással és piti személyeskedő támadással tölti az idejét munka helyett.

Mark Kornblau, az NBC News és az MSNBC PR-vezetője pedig azt írta, nem hitte volna, hogy eljön a nap, amikor azt gondolja, nem alacsonyodhat le odáig, hogy válaszoljon az Egyesült Államok elnökének.

(Mashable, Axios)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt