A MAZSIHISZ aggodalommal figyeli az Auróra körüli eseményeket

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Aggódalommal figyelik az Auróra körüli eseményeket, írja közleményében a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége. Szerintük kivétel nélkül mindenkinek be kell tartania az összes jogszabályi előírást, de legalább ennyire fontos, hogy a jogalkalmazás ne válhasson az önkény eszközévé. Az Aurórához szorosan kötődő Marom Klub Egyesület 

egy a konzervatív zsidó vallási irányzathoz tartozó magyar ifjúsági szervezet, programjait Szövetségünk érdeklődéssel figyeli, még ha módszereik és értékválasztásaik gyakran jelentős mértékben eltérnek is szervezetünkéitől,"

írják. Bár állást nem foglal a Mazsihisz a hatósági döntésekkel kapcsolatban, de bíznak benne, hogy a helyzet gyorsan és megnyugtatóan rendeződik "és az Auróra rendezett jogi körülmények között, a jogszabályokat maradéktalanul betartva működhet tovább úgy, ahogy eddig."

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.