Hajós András: A hétvége nyugalmát megkapja egy légiparádé, pusztán azért, mert egy kétes összetevőjű folyadékot gyártó cég kifizeti

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Facebook-oldalán szól be a Red Bull Air Race-nek Hajós András tévés-zenész-kerékpáros:

Minden évben van egy hétvége, amikor elég a rakpartról az égre nézni, hogy nyilvánvaló legyen, mennyire nem érti a jelenlegi városvezetés, hogy mire volna szüksége Budapestnek. Vigyázat, hosszúmondat!
Miközben elpusztítani készülnek a Római partot(mert rettegnek az építkezési vállalkozóktól), miközben egyetlen egy bicikliutat nem tudnak normálisan megépíteni(mert nem hallgatnak a szakemberekre, akkor sem, ha olcsóbb és észzerűbb megoldást javasolnak), miközben inkább állandósuló dugókkal sújtják a város lakóit(mert rettegnek az autósok szavazatainak elvesztésétől), miközben egy metrót sem tudnak működtetni(mert a Demszky rajzszögeket tett a sínre az elmútnyócévben), miközben a rakpartot a benzingőznek adják (megakasztva ezzel a város egyetlen bevételi forrását, az idegenforgalamat), mindeközben az egész rakpartot, a várost, a hétvége nyugalmát megkapja egy légiparádé (melynek lenyügöző és elismerésre méltó sporttértékéhez kétség sem fér) pusztán azért, mert egy kétes összetevőjű folyadékot(melyet komoly sportoló a szájába nem vesz) gyártó cég kifizeti. 
Nézz, pézz az ég felé...

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.