Origo: túlárazott faház és füvesítés miatt tehetnek feljelentést Gyárfás ellen

bűnügy
2017 június 30., 06:10

Az Origo úgy tudja, hogy a Magyar Úszó Szövetség új elnöke által megrendelt könyvvizsgálói jelentés olyan visszásságokat tárt fel Gyárfás Tamás elnökségének idejéből, hogy feljelentetést fognak tenni az ügyben. A lap két konkrét példát említ: 

  • 8 milliót fizetett a szövetség egy raktárnak használt faházért, amit 2-3 millióért is be lehet szerezni. 
  • A ház melletti füvesítést 57 milliót fizettek, miközben a jelentés szerint a munka értéke maximum 13,6 millió forint plusz áfa.

Az Origo szerint "az úszószövetség feljelentést fog tenni - hűtlen kezelés és pénzügyi rendellenességek gyanúja miatt -, a vizsgálatot pedig az ügyészség fogja lefolytatni."

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.