Süli János leváltotta Paks II. projekttársaság menedzsmentét

Új menedzsmentet nevezett ki a Paks II. projekttársaság élére Süli János tárca nélküli miniszter, írja az MTI, július 1-jével Lenkei István lett a cég vezérigazgatója. A paksi atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter pénteken Pakson sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy 

az előkészületeket követően a projekt a megvalósítás szakaszába lép, ami más típusú szakértelmet kíván.

Ezért megköszönte Bán Tamás vezérigazgató munkáját Az igazgatóság elnöke  Mészáros György lett. Az új vezérigazgató, Lenkei István elmondta, hogy

célja, hogy a projekttársaság ne passzív megrendelői szerepet töltsön be, hanem formáló, aktív, cselekvő partner legyen.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.