Nagy köteg euróval menőzött a Bayern fiatal sztárja, aztán nem győzött elnézést kérni a szurkolóktól

Sanches a 2016-os EB-n a franciák ellen megnyert döntő utánFotó: Vladimir Pesnya

Kellemetlen helyzetbe hozta magát a Bayern München portugál sztárja, a tavalyi Európa-bajnokság után a Benficától 35 millióért szerződtetett Renato Sanches. Annyi esze volt, hogy feltöltött saját Instagramjára egy olyan videót, amit állítása szerint csak szűk baráti körének szánt. Ezt itt:

Sanches valami pimpes hip-hoppal a háttérben épp 100 eurósokkal takarózik a felvételen, miközben aranynyakláncot és a kompozícióhoz illő FUCK IT feliratú pólót visel. 

Aztán gyorsan leesett neki a tantusz, hogy ez bizony elég kellemetlen lesz a klub és a szurkolók előtt, és nem igazán méltó profi sportolóhoz, de mire törölte a videót, késő volt, valaki lementette és kész volt a baj. Utólag nem győzött bocsánatot kérni mindenkitől, akit megsérthetett a janizással.

„Elnézést kérek és mindenkit biztosítok róla, hogy nem ilyen ember vagyok. Szegény körülmények között nőttem fel, értékelem a kemény munkát. Mindig azért küzdöttem, hogy példát mutassak alázatból, szerénységből és profi módjára viselkedjek. Hibáztam, jó lecke volt” - írta Facebook-oldalán. 

A portugál tininek amúgy nem volt nagy szezonja, alig játszott a friss bajnok Bayernnél, de az is igaz, hogy még nagyon fiatal, nincs 20 éves, és már a világ egyik legjobb csapatában játszik. (Nemzeti Sport)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.