Véletlenül bezárták az autóba 9 hónapos babájukat, rendőröknek kellett betörni a szélvédőt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szombaton délután három órakor érkezett hívás a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, két kétségbeesett szülő volt a vonal túlvégén. Egy siófok üzletházban véletlenül bezárták az autóba 9 hónapos babájukat az autó indítókulcsával együtt. Az esetről a rendőrségi portál számolt be. 

A körzeti megbízottak a helyszínre siettek, és mivel nem volt más megoldás, betörték az autó szélvédőjét, hogy kimenthessék a láthatóan megviselt csecsemőt. A szülőket a gyerekkel együtt azonnal kórházba kísérték. A kisbabának a vizsgálatok alapján szerencsére nem esett baja.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.