Véletlenül bezárták az autóba 9 hónapos babájukat, rendőröknek kellett betörni a szélvédőt

Szombaton délután három órakor érkezett hívás a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, két kétségbeesett szülő volt a vonal túlvégén. Egy siófok üzletházban véletlenül bezárták az autóba 9 hónapos babájukat az autó indítókulcsával együtt. Az esetről a rendőrségi portál számolt be. 

A körzeti megbízottak a helyszínre siettek, és mivel nem volt más megoldás, betörték az autó szélvédőjét, hogy kimenthessék a láthatóan megviselt csecsemőt. A szülőket a gyerekkel együtt azonnal kórházba kísérték. A kisbabának a vizsgálatok alapján szerencsére nem esett baja.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.