Véletlenül bezárták az autóba 9 hónapos babájukat, rendőröknek kellett betörni a szélvédőt

dráma
2017 július 02., 11:45
comments 160

Szombaton délután három órakor érkezett hívás a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, két kétségbeesett szülő volt a vonal túlvégén. Egy siófok üzletházban véletlenül bezárták az autóba 9 hónapos babájukat az autó indítókulcsával együtt. Az esetről a rendőrségi portál számolt be. 

A körzeti megbízottak a helyszínre siettek, és mivel nem volt más megoldás, betörték az autó szélvédőjét, hogy kimenthessék a láthatóan megviselt csecsemőt. A szülőket a gyerekkel együtt azonnal kórházba kísérték. A kisbabának a vizsgálatok alapján szerencsére nem esett baja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.