FELSZÓLÍTÁS GYURCSÁNYNAK, BOTKÁNAK

POLITIKA
2017 július 03., 10:02
comments 192

Az épeszű politizálást csúcsra járató Nemzeti Szociáldemokraták és a Honfoglalás 2000 Egyesület legújabb közös közleményében Gyurcsány Ferencnek és Botka Lászlónak üzennek. 

A Honfoglalás 2000 Egyesület felszólítja Gyurcsány Ferencet, hogy a vállalkozásaitól felvett 1,3 milliárd Ft. osztalékból támogassa a viharkárt szenvedett magyar családokat, 

írják. Az MTI által kiadott közlemény úgy folytatódik, hogy

felszólítjuk továbbá a luxuséletet élő MSZP-s Botka Lászlót, hogy ő is támogassa a viharban súlyos károkat szenvedett házak tulajdonosait, valamint a vihar miatt károsult gazdákat. Nyissák meg bankszámláikat, adakozzanak

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.