Hatvanig jutott a szökött kerekesszékes rab

Múlt hét szerdán szökött meg egy VIII. kerületi kórházból a 43 éves elítélt, kerekesszékkel. A kalandos körülmények között menekülő nőt végül csütörtök délután végül egy Győr felé induló vonaton fogták el a Keleti pályaudvaron, írja a Bors. A lap úgy tudja, hogy a végtagbénulás miatt kezel asszony szobatársaitól kéregetett szökése előtt, mert Zala megyébe szeretett volna eljutni. Miután kigurult a kórházból Budapesten bolyongott, nem tudta, hogy melyik pályaudvarról indul a vonata. Állítólag járt a Nyugati pályaudvarnál, a Köki terminálnál, még Hatvanba is eljutott, de rájött, hogy az nem jó irány. Elfogása után a tököli rabkórházba szállították. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.