Hatvanig jutott a szökött kerekesszékes rab

Múlt hét szerdán szökött meg egy VIII. kerületi kórházból a 43 éves elítélt, kerekesszékkel. A kalandos körülmények között menekülő nőt végül csütörtök délután végül egy Győr felé induló vonaton fogták el a Keleti pályaudvaron, írja a Bors. A lap úgy tudja, hogy a végtagbénulás miatt kezel asszony szobatársaitól kéregetett szökése előtt, mert Zala megyébe szeretett volna eljutni. Miután kigurult a kórházból Budapesten bolyongott, nem tudta, hogy melyik pályaudvarról indul a vonata. Állítólag járt a Nyugati pályaudvarnál, a Köki terminálnál, még Hatvanba is eljutott, de rájött, hogy az nem jó irány. Elfogása után a tököli rabkórházba szállították. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.