Magyar Idők: a halálkamion első rendű vádlottja is külföldi ügynök

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Magyar Idők szerint a 71 migráns halálát okozó embercsempészbanda ügyében nem csak az ötödrendű bolgár–libanoni kettős állampolgárságú vádlottal kapcsolatban merült fel, hogy külföldi titkosszolgálatoknak is dolgozott, hanem az elsőrendű vádlottal is. A lap korábban már beszámolt arról, hogy az ötödrendű vádlott 1996 óta együttműködik a bolgár belső elhárítással, és mikor megtudta, hogy miért vásárolnak kamiont a főnökei Magyarországon, jelzett is a titkosszolgálatnak. A bolgár elhárítás ezt viszont tagadja a magyar hatóságoknak. 

Az elsőrendű vádlottal szemben felmerült a lap szerint, hogy együttműködik a szerb titkosszolgálattokkal. A szerbek ezt tagadják. Igaz, felmerült az is, hogy az embercsempész banda feje nem is afgán, hanem pakisztáni, és az ottani titkosszolgálat számára dolgozott az embercsempészek között. Állítólag a hivatalos afgán nyelvet a pastut úgy beszéli, hogy pakisztáni, urdu kifejezéseket kever bele. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.