Miközben Trump az űrről beszél, érdemes figyelni a világ egyik leghíresebb űrhajósának arcát

Még múlt hét végén történt, de mára lett igazán súlyos mém abból a jelenetből, ahogy Donald Trump bejelentette az elnöki rendeletet, aminek köszönhetően újraéled a Nemzeti Űrtanács. A bejelentésen ott volt 87 éves Buzz Aldrin is, a második ember, aki valaha a Holdra lépett. És érdemes figyelni az arcát, miközben az amerikai elnök gondolatai hallgatja az űrről:

A csúcs a végén jön el, amikor Trump elmondja, egy ponton majd a jövőben vissza fogunk tekinteni és azt fogjuk kérdezni, hogy voltunk meg egyáltalán korábban az űr nélkül. De itt még nincs vége a történetnek, utána ugyanis Trump leült, hogy aláírja a rendeletet. 

Ekkor, amikor arra utal, hogy az USA történetének következő új fejezete az űr lesz, a mögötte álló Aldrin a Toy Stroy ismert mondását átvéve megjegyzi, hogy Infinity and beyond! (Végtelenbe és tovább!), amit mindenki nevetéssel fogad az asztal körül. Kivéve persze Trumpot, aki inkább kiegészíti még Aldrin szavait és elmondja, hogy

Ez itt a végtelen. Ez lehet végtelen. Nem igazán tudjuk. De lehet. Valaminek lennie kell, lehet végtelen, nem? 

Ez a jelenet ezen a videón olyan 7.15-től kezdődik:

(Esquire)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.